Offentlig

Funktionelt overtøj til hjemmeplejen og omsorgssektoren

Komfortabelt og funktionelt overtøj til personale i hjemmeplejen, skoler og daginstitutioner

Udekørende personale og personale som arbejder under åben himmel har brug for overtøj, der passer til alle årstider og vejrforhold. Det er ligeledes vigtigt, at overtøjet ikke er tungt, når det i løbet af en arbejdsdag flere gange skal af og på. Til denne gruppe er der brug for lettere overtøj med udskiftelig inderjakke og forskellige termiske funktioner.

Overtøj til udekørende personale

Til faggrupper som hjemmeplejen, der i dag cykler mellem afdelinger, er der udviklet overtøj specifikt til det cyklende personale. Der er gjort plads til cykelhjelmen under hætten, ærmelængden er tilpasset, til når man sidder udstrakt på cyklen, justeringsmuligheder ved manchetter på ærmer og ben for bedre komfort, og lynlås til ventilation.

Trafiksikkert overtøj

Funktionelt overtøj skal være komfortabelt og sikkert at have på – også i trafikken. For at øge personalets synlighed, er der udviklet overtøj med reflekser, som er placeret optimalt i forhold til færdselsreglerne for cyklister og fodgængere. For optimal trafiksikkerhed fås der HI-VIS hætter og reflekshætter med plads til cykelhjelmen.

xplor trafiksikkerhed

PLEJE & INSTITUTIONER

VIEW ALL PRODUCTS

Læs mere om vores branchekendskab

TRANSPORT

xplor urban transportbranchen vikingbus

VAGT & SIKKERHED

xplor vagt og sikkerhed

KONSULENT

xplor profilbeklædning