Offentlig

Hele programmet er lavet ud fra devisen om at lave overtøj af højeste kvalitet, som er gennemarbejde og udviklet med høje krav til komfort og funktionalitet.

Xplor vaskeri

Et stort markedskendskab sikre, at hver beklædningsgenstand matcher personalegruppens daglige arbejdsfunktioner.

Der er stor variation i behovene på tværs af den offentlige sektors fag- og personalegrupper; fra kommunale parkeringsvagter og rådhusbetjente, ældrepleje og børnepasning, til gartnere og andet teknisk personale.

  • Udekørende personale har brug for overtøj, der passer til alle årstider og vejrforhold. Det er ligeledes vigtigt, at overtøjet ikke er tungt, når det i løbet af en arbejdsdag flere gange skal af og på. Til denne gruppe er der brug for en lettere arbejdsbeklædning med udskiftelig inderjakke og forskellige termiske funktioner.
  • Til faggrupper som hjemmeplejen, der i dag cykler mellem afdelinger, og der udviklet overtøj specifikt til det cyklende personale. Der er gjort plads til cykelhjelmen under hætten, ærmelængden er tilpasset, til når man sidder udstrakt på cyklen, justeringsmuligheder ved manchetter på ærmer og ben for bedre komfort, og lynlås til ventilation.
  • Vagtpersonale har brug for lynlåse i sidesøm for nemt at komme til deres vagtbælte og opbevaringstasker.
  • Og mange flere detaljer.

Læs mere om vores branchekendskab i de forskellige sektorer