Transport, luft og søfart

Transportbranchen

Xplor har et solidt branchekendskab indenfor transportbranchen – taxa, bus, tog, vognmand og lastbil, skib, limousinekørsel, flypersonel, mf.

Xplor leverer et omfattende program af overtøj til transportbranchen.

Produkterne er tilpasset brugerens daglige arbejdsfunktioner på tværs af transportbranchen. Et stort branchekendskab sikre, at hvert produkt opfylder medarbejderens behov i løbet af en arbejdsdag.

Der er stor variation i behovene på tværs af branchen; fra speditions- og vognmandserhvervet, taxa-, bus- og togkørsel, til flybranchen.

  • Lastbilchaufføren har ofte brug for en mere slidstærk kvalitet, hvor sikkerhedsselen dagligt slider på jakken.
  • Taxachaufførens jakke kræver høj lysægthed, så den ikke falmer i solen, når chaufføren venter på den næste passager.
  • Flypersonel har brug for en lettere beklædning med udskiftelige inderjakke og forskellige termiske funktioner, der passer klimaet mellem skriftende destinationer.
  • Mindre detaljer gør sig også gældende, som ekstra høj hætte til stewardessens opsatte hår, hemmelig indvendig lomme til taxachaufførens kontante beholdning, og aftagelige skulderstropper til påsætning af emblem.
transport-design

Design med slutbrugeren i fokus

Xplors produkter er designet og udviklet med slutbrugeren for øje, hvor komfort og bevægelighed er tænkt ind i den enkelte arbejdsfunktion. Medarbejderen skal have optimale arbejdsbetingelser, og en arbejdsdag på farten kan betyde mange manøvrer.

  • Taxachaufføren, som har mange bevægelser ind og ud af bilen, har brug for en jakke med tovejslynlås, der kan åbnes både forneden og foroven, for fuld komfort.

Medarbejderens daglige gang og miljø inddrages også i designprocessen. Har medarbejderen sin arbejdsgang i miljøer med mange luftpartikler, skal dette tænkes ind i materialevalget for at sikre at uniformen ikke fremstår tilsmudset.

Branchekendskab, udvalgte materialer og grundig forarbejdning sikre den rigtige løsning for kunden.

Vaskeriegnet program

Xplors vaskeriprogram er gennemtestet og godkendt af vaskeriindustrien, og holder i dag længere end kontrakternes levetid på 3-5 år.

levering-delivery

Lagerprogram og dag til dag-levering

Lagerførende i alle modeller i XS-6XL, og nogle modeller helt op til 8XL. Det sikre at virksomhederne kan klæde samtlige af deres medarbejdere pænt på i samme arbejdsbeklædning eller uniformering – uanset størrelse.

Læs mere om vores branchekendskab i de forskellige sektorer