Visual+ Tilvalg til profilbeklædning

Trafiksikre refleks-
og Hi-Vis- hætter

Refleks og HI-VIS hætter øger medarbejdernes synlighed og dermed sikkerhed i trafikken. Det aftagelige design betyder, at jakken kan vaskes separat, hvilket øger refleksernes levetid. Opstart af produktion er typisk ved 400 stk. så det kan implementeres allerede fra produktionen for højere bæredygtighed.

Firmalogo kan udformes som refleks tilpasset det enkelte produkt.

Reflekslogoer kan monteres på front, ryg eller overarm i enten sølv eller farvet. For bestillinger på 100 stykker eller mere, er det muligt at integrere 2-3 farver i designet.

Skulderstrop Kit

Med vores skulderstrop kit, som består af to færdige skulderstropper med velcro lukke, kan der monteres skulderstropper på den færdige jakke.

Skulderstropperne er designet så regnvand forhindres i at løbe ind igennem de nye sømme, og for nem og hurtig montering.

Zipper Pullers med refleks

Zipper puller giver trods størrelsen en stor effekt fordi de svinger ved bevægelse. Vælg mellem refleks med Velcro eller med logo. Kontakt os for at høre nærmere.

reflective-zipper-puller-logo

Reflekser og refleksbånd

Vi tilbyder flere muligheder for at tilføje ekstra reflekser eller refleksbånd i præcis den form, der passer til din virksomhed. Placering og størrelse afhænger af det individuelle produkt.

xplor add-on reflective tape