Xplor RIVER

 

Xplor Serier » Xplor RIVER

 

Xplor RIVER- Funktionelt og komfortabelt regntøj med reflekser til arbejdsbrug

Xplor RIVER regntøj har tydelige reflekser og er lavet i et blødt, let og smidigt materiale. Det giver en god bevægelighed og er velegnet til at cykle i. Regntøjet er produceret i PU-coated polyester og har svejsede, vandtætte sømme, så det kan modstå vedvarende regn og kraftige byger. Metervaren er certificeret OEKO-TEX® STANDARD 100 og er derfor fri for miljø- og sundhedsskadelige stoffer.

Designet er stilrent med mange funktionelle detaljer. Regnfrakken, der går ned til midt på lårene, har tovejs lynlås i front, store brystlommer med lynlås, cargolommer, aftagelig hætte samt ventilation på ryg og i ærmegab. Regnbukserne har justerbar talje med snoretræk i linningen, velcro-straps ved anklerne samt overdækket lynlås ved benene, så bukserne er nemme at få på – også udover sko.

Reflekser på front og bag af både frakke og bukser giver øget synlighed og dermed bedre sikkerhed i trafikken.

 • 99190 xplor regnfrakke unisex rød 4000 front
  99190 xplor regnfrakke unisex navy 5000 front

  99190 RIVER Regnfrakke, Unisex

  Regnfrakke med reflekser i høj kvalitet til kraftig og vedvarende regn. Regnfrakken har et stilrent design og er lavet i et utroligt let, blødt og smidigt materiale, der giver god bevægelighed og beskyttelse mod vind og vejr. Metervaren er certificeret OEKO-TEX® STANDARD 100 Frakken er yderst komfortabel og har høj funktionalitet med store, rummelige cargolommer med reflekser samt store brystlommer med overdækket lynlås. I kraven sidder en integrerbar hætte der justeres med snøretræk. Frakken har tovejs YKK lynlås i front under beskyttende stormflap med trykknapper, så regn og fugt holdes ude. Der er udluftning i ryggen og ved ærmerne. Ærmekanten kan justeres med trykknapper og bundvidden kan tilpasses med snøretræk. Frakken er en lang unisex model der går ned midt på lårene, så den er velegnet til f.eks. at cykle i.
 • 95190 xplor regnbukser unisex rød 4000 front
  95190 xplor regnbukser unisex navy 5000 front

  95190 RIVER Regnbukser, Unisex

  Regnbukser med reflekser i høj kvalitet til kraftig og vedvarende regn. Regnbukserne er lavet i et let, blødt og smidigt materiale, der giver god bevægelighed og beskyttelse mod vind og vejr.  Metervaren er certificeret OEKO-TEX® STANDARD 100. Komfortable og funktionelle med justerbar talje med elastik og snøretræk i linningen. Nederst på benene er der åbning med lynlås, så bukserne er nemme at få på – også udover sko. Overfald over lynlås samt velcrostraps ved anklerne sikrer, at bukserne sidder godt til, og at regn og fugt holdes ude. Reflekser rundt om benene giver øget synlighed og dermed sikkerhed i trafikken.

Andre Xplor Serier

CARE

Slidstærkt overtøj i vandtætte materialer designet til udekørende personale og deres daglige arbejdsfunktioner. Læs mere

MONO

Skaljakker og skalbukser produceret i genanvendte materialer og designet til at indgå i den cirkulære økonomi. Læs mere

URBAN

Urban jakker til mænd og kvinder i en sommer- og vinterudgave med samme lette og sporty udtryk.
Læs mere

ROCK

Tech Softshelljakker med aftagelige ærmer og høj lysægthed. Læs mere

CLOUD

Stilfulde, vandtætte frakker designet til personale med uniform. Læs mere

STORM

Skaljakker i et forbedret, slidstærkt materiale med brede reflekser for øget synlighed. Læs mere

INDERJAKKER

Varme og isolerende inderjakker med lommer og lynlås der passer til en række Xplor skaljakker. Læs mere

TERMOUNDERTØJ

Lange undertrøjer og underbukser der ikke kradser – et godt supplement til arbejdstøj på de kolde dage. Læs mere