Xplor CLOUD Serie

Xplor Serier » Xplor CLOUD Serie

 

Xplor CLOUD serie består af stilfulde vandtætte frakker til mænd og kvinder som er udviklet specielt til personale, der bærer uniform

Frakkerne kombinerer en vandtæt skaljakke med en aftagelig inderjakke. Frakken er lang nok til at dække en uniformsjakke eller habit, og de fuldt tapede sømme sikrer en optimal vandtæthed. Den aftagelige inderjakke er lavet af ultralet nylon med let quiltet fór. Den kan udskiftes med en varmere inderjakke med thinsulate padding, hvilket er ideelt til medarbejdere, der arbejder under meget kolde vejrforhold.

 

REDESIGN MED GENANVENDTE MATERIALER

CLOUD serien har for nylig gennemgået et redesign og produceres nu også i genanvendt, GRS-certificeret polyester (model 99066 og 99067). De nye modeller har samme udtryk og funktionalitet som de tidligere, men med den fordel, at de er mere ressourceeffektive og har en lavere miljøbelastning.

Herremodellen har fået en høj krav for bedre vejrbeskyttelse, der matcher damemodellen. Udover standardfarven i sort produceres frakkerne fremover også i navy. I vores bestræbelser på at gøre vores produktion mere bæredygtig vil vi udfase de eksisterende produkter i serien (model 99062 og 99063) i overgangen til genanvendte materialer.

3-lags materiale med anti-krøl effekt

Frakkerne er ikke kun vandtætte og åndbare, de har også anti-krøl effekt. Skaldelen er lavet af et 3-lags materiale som ikke krøller, hvilket sikrer, at overfladen forbliver glat og præsentabel, uanset vejret.

Flere tekniske detaljer

CLOUD serien er designet med flere tekniske og stilfulde detaljer, herunder easy-grip lynlåse, så lommerne kan betjenes med handsker, en stor aftagelig hætte, med plads til enhver frisure, slids bagpå og refleks trim langs lynlåsen foran og langs lynlåslommer. Den gennemgående lynlås foran er desuden skjult under klap med magnetisk lukkemekanisme.

xplor profilbeklædning
xplor tech coat serie

Flere fordele

TILBEHØR TIL EKSTRA KOLDT KLIMA

Den aftagelige inderjakke kan erstattes med en inderjakke med thinsulate padding, som er særligt velegnet til stillestående arbejde under meget kolde vejrforhold.

PASFORM I ALLE STØRRELSER

CLOUD serien fås til mænd og kvinder i størrelserne XS-6XL. På den måde er alle medarbejdere sikret en god pasform og kan gå ens klædt uanset størrelse.

SUPPLERINGSGARANTI

Der gives 5-års suppleringsgaranti på frakkerne i serien, hvilket sikrer, at medarbejderne kan fremstå i samme profil mange år frem.

I AL SLAGS VEJR

CLOUD serien sikrer medarbejderne mod vind og vejr. Frakkerne er vind- og vandtætte, åndbare med fuldt tapede sømme, vandafvisende overflade og PU-membran.

Xplor CLOUD Serie

 • 99067 xplor tech coat herre
  99067 xplor tech coat herre

  99067 CLOUD Tech Coat, 3-i-1, Herre

  Stilfuld 3-i-1 herrefrakke produceret i genanvendt polyester. Tech coaten består af en vandtæt skaljakke i et 3-lags laminat med anti-krøl samt en aftagelig, quiltet inderjakke i faldskærmsnylon. Frakken er vindtæt og vandtæt med fuldt tapede sømme og en længde der dækker en uniformsjakke. Modellen afløser model 99063, og er forbedret med høj krave, der skærmer mere mod vind og vejr. Tilkøb: Thinsulate® inderjakke (model 5700) til brug i koldere klima. Produktet er certificeret OEKO-TEX® STANDARD 100 Der gives 5-års suppleringsgaranti.
 • 99066 xplor tech coat dame
  99066 xplor tech coat dame

  99066 CLOUD Tech Coat, 3-i-1, Dame

  Stilfuld 3-i-1 frakke til damer i genanvendt polyester. Let 3-lagsmateriale med antikrøl effekt. Aftagelig inderjakke i faldskærms nylon. Skaljakken er vind- og vandtæt og har fuldt tapede sømme, trim i PU ved front og lommer. Samme model som model 99062, men i navy samt i genanvendt polyester. Skaljakken har justerbar talje og aftagelig stor hætte, hvor der er taget højde for plads til f.eks. opsat hår. Inderjakken er quiltet og kan bruges som selvstændig dynejakke. Der kan tilkøbes Thinsulate termojakke til brug i et koldere klima, model 5800 Produktet er certificeret OEKO-TEX® STANDARD 100. 5 års suppleringsgaranti
xplor skulderstrop kit

Skulderstropper på bestilling

Specialproducerede skulderstropper fås udelukkende på efterspørgsel – kontakt os for et tilbud.

Andre Xplor Serier

CARE

Slidstærkt overtøj i vandtætte materialer designet til udekørende personale og deres daglige arbejdsfunktioner. Læs mere

MONO

Skaljakker og skalbukser produceret i genanvendte materialer og designet til at indgå i den cirkulære økonomi. Læs mere

URBAN

Urban jakker til mænd og kvinder i en sommer- og vinterudgave med samme lette og sporty udtryk.
Læs mere

ROCK

Tech Softshelljakker med aftagelige ærmer og høj lysægthed. Læs mere

STORM

Skaljakker i et forbedret, slidstærkt materiale med brede reflekser for øget synlighed. Læs mere

TIDE

En ny kollektion af regntøj der sætter nye standarder for både funktionalitet og stil. Læs mere

RIVER

Let og smidigt regntøj med reflekser til dage med vedvarende regn eller kraftige byger. Læs mere

INDERJAKKER

Varme og isolerende inderjakker med lommer og lynlås der passer til en række Xplor skaljakker. Læs mere