Xplor Tech Coat Serie

Xplor Serier » Xplor Tech Coat Serie

 

Xplor Tech Coat serie består af stilfulde vandtætte frakker til mænd og kvinder som er udviklet specielt til personale, der bærer uniform

Tech frakkerne kombinerer en vandtæt skaljakke med en aftagelig inderjakke. Frakken er lang nok til at dække en uniformsjakke eller habit, og de fuldt tapede sømme sikrer en optimal vandtæthed. Den aftagelige inderjakke er lavet af ultralet nylon med let quiltet fór. Den kan udskiftes med en varmere inderjakke med thinsulate padding, hvilket er ideelt til medarbejdere, der arbejder under meget kolde vejrforhold.

 

REDESIGN MED GENANVENDTE MATERIALER

Tech Coat serien har for nylig gennemgået et redesign og produceres nu også i genanvendt, GRS-certificeret polyester (model 99066 og 99067). De nye modeller har samme udtryk og funktionalitet som de tidligere, men med den fordel, at de er mere ressourceeffektive og har en lavere miljøbelastning.

Herremodellen har fået en høj krav for bedre vejrbeskyttelse, der matcher damemodellen. Udover standardfarven i sort produceres frakkerne fremover også i navy. I vores bestræbelser på at gøre vores produktion mere bæredygtig vil vi udfase de eksisterende produkter i serien (model 99062 og 99063) i overgangen til genanvendte materialer.

3-lags materiale med anti-krøl effekt

Frakkerne er ikke kun vandtætte og åndbare, de har også anti-krøl effekt. Skaldelen er lavet af et 3-lags materiale som ikke krøller, hvilket sikrer, at overfladen forbliver glat og præsentabel, uanset vejret.

Flere tekniske detaljer

Tech coat serien er designet med flere tekniske og stilfulde detaljer, herunder easy-grip lynlåse, så lommerne kan betjenes med handsker, en stor aftagelig hætte, med plads til enhver frisure, slids bagpå og refleks trim langs lynlåsen foran og langs lynlåslommer. Den gennemgående lynlås foran er desuden skjult under klap med magnetisk lukkemekanisme.

xplor tech coat serie
xplor profilbeklædning

Flere fordele

TILBEHØR TIL EKSTRA KOLDT KLIMA

Den aftagelige inderjakke kan erstattes med en inderjakke med thinsulate padding, som er særligt velegnet til stillestående arbejde under meget kolde vejrforhold.

PASFORM I ALLE STØRRELSER

Tech coat serien fås til mænd og kvinder i størrelserne XS-6XL. På den måde er alle medarbejdere sikret en god pasform og kan gå ens klædt uanset størrelse.

SUPPLERINGSGARANTI

Der gives 5-års suppleringsgaranti på tech frakkerne i serien, hvilket sikrer, at medarbejderne kan fremstå i samme profil mange år frem.

I AL SLAGS VEJR

Tech Coat serien sikrer medarbejderne mod vind og vejr. Frakkerne er vind- og vandtætte, åndbare med fuldt tapede sømme, vandafvisende overflade og PU-membran.

Xplor Tech Coat Serie

 • 99063 xplor tech frakke sort 9000 front
  99063 xplor tech frakke herre sort 9000 bag

  99063 Tech frakke herre

  Luksus 3i1 herre frakke i 3-lagsmateriale med antikrøl effekt. Jakken har aftagelig inderjakke, som er lavet i et ultra let nylon. Skaljakken er vind- og vandtæt og har fuld-tapede sømme, samt trim i PU ved front og lommer. Store stiklommer og indvendig lynlåslomme, magnetiske trykknapper for hurtig lukning og easy grip lynlås så lommer kan betjenes med handsker. Skaljakken har aftagelig hætte. Inderjakken har blød vatquilt, lynlåslommer og kan bruges som selvstændig dynejakke. Der kan tilkøbes Thinksulate termojakke til brug i et koldere klima fx model 5700 Denne model udgår og ersttates af model 99067 - samme frakke men produceret i genanvendt polyester.
 • 99067 xplor tech coat herre
  99067 xplor tech coat herre

  99067 Tech Coat herre

  Stilfuld 3-i-1 herrefrakke produceret i genanvendt polyester. Tech coaten består af en vandtæt skaljakke i et 3-lags laminat med anti-krøl samt en aftagelig, quiltet inderjakke i faldskærmsnylon. Frakken er vindtæt og vandtæt med fuldt tapede sømme og en længde der dækker en uniformsjakke. Modellen afløser model 99063, og er forbedret med høj krave, der skærmer mere mod vind og vejr. Tilkøb: Thinsulate® inderjakke (model 5700) til brug i koldere klima. Produktet er certificeret OEKO-TEX® STANDARD 100 Der gives 5-års suppleringsgaranti.
 • 99062 xplor tech frakke dame sort 9000 shell front
  99062 xplor tech frakke dame sort 9000 shell bag

  99062 Tech frakke dame

  Luksus 3i1 tech frakke til damer i let 3-lagsmateriale med antikrøl effekt. Aftagelig inderjakke i faldskærms nylon. Skaljakken er vind- og vandtæt og har fuld-tapede sømme, trim i PU ved front og lommer. Skaljakken har justerbar talje og aftagelig stor hætte, hvor der er taget højde for plads til f.eks. opsat hår. Inderjakken har blød vatquilt, lynlåslommer og kan bruges som selvstændig dynejakke. Tilkøb: Thinsulate inderjakke til specielt koldt klima, model 5800 Denne model udgår og ersttates af model 99066 - samme frakke men produceret i genanvendt polyester.
 • 99066 xplor tech coat dame
  99066 xplor tech coat dame

  99066 Tech Coat dame

  Stilfuld 3-i-1 frakke til damer i genanvendt polyester. Let 3-lagsmateriale med antikrøl effekt. Aftagelig inderjakke i faldskærms nylon. Skaljakken er vind- og vandtæt og har fuldt tapede sømme, trim i PU ved front og lommer. Samme model som model 99062, men i navy samt i genanvendt polyester. Skaljakken har justerbar talje og aftagelig stor hætte, hvor der er taget højde for plads til f.eks. opsat hår. Inderjakken er quiltet og kan bruges som selvstændig dynejakke. Der kan tilkøbes Thinsulate termojakke til brug i et koldere klima, model 5800 Produktet er certificeret OEKO-TEX® STANDARD 100. 5 års suppleringsgaranti
tech coat skulderstropper

Skulderstropper på bestilling

Specialproducerede skulderstropper fås udelukkende på efterspørgsel – kontakt os for et tilbud.

Andre Xplor Serier

MONO

Skaljakker og skalbukser produceret i genanvendte materialer og designet til at indgå i den cirkulære økonomi. Læs mere

CARE

Slidstærkt overtøj i vandtætte materialer designet til udekørende personale og deres daglige arbejdsfunktioner. Læs mere

URBAN

Urban jakker til mænd og kvinder i en sommer- og vinterudgave med samme lette og sporty udtryk.
Læs mere

SOLO MODELLER

Et udvalg af tætsiddende overgangsjakker. Læs mere

TECH SHELL

Skaljakker og overtræksbukser i et forbedret, slidstærkt materiale med brede reflekser for øget synlighed. Læs mere

INDERJAKKER

Varme og isolerende inderjakker med lommer og lynlås der passer til en række Xplor skaljakker. Læs mere

REGNTØJ

Let og smidigt regntøj med reflekser til dage med vedvarende regn eller kraftige byger. Læs mere

TERMOUNDERTØJ

Lange undertrøjer og underbukser der ikke kradser – et godt supplement til arbejdstøj på de kolde dage. Læs mere