Ny Mono serie designet til genanvendelse

Ny Mono serie designet til genanvendelse
10. marts 2022 Louise Meisner-Jensen
Nyheder » Produkter » Ny Mono serie designet til genanvendelse
xplor mono dame parka skaljakke 99084

Mono serien er designet til at indgå i den cirkulære økonomi og er vores første skridt mod at lukke materialekredsløbet i vores produktion. Overtøjet er produceret i et enkelt genanvendt og slidstærkt mono-materiale, så det kan gendannes til fibre, der kan få nyt liv i nye produkter.

Xplor Mono

  • 99084 xplor parka skaljakke

    99084 MONO Skaljakke, Dame, XLS 1

    ,
    Mono skaljakke til kvinder i genanvendt polyester som er designet til at indgå i den cirkulære økonomi, hvor produktet ved endt levetid kan recirculeres som mono-materiale. Vind- og vandtæt, åndbar, fuldt tapede sømme og med vandafvisende overflade. Jakken har en høj riv- og slidstyrke og er Martindale-testet med op til 20.000 cyklusser. Jakken har et feminint snit og går til midt på lårene, hvilket giver ekstra god beskyttese mod vind og vejr og gør den velegnet til at cykle i. Flere reflekser med ideel placering i forhold til trafiksikkerhed og mulighed for tilkøb af ekstra reflekser samt hætter. Indvendig lynlås til fastgørelse af inderjakke. Inderjakker som kan ilynes (tilkøb): Lawn Pile jakke, dame model 4800, Inlet Quiltet jakke, dame model 5200, Wave Fleecejakke, dame model 5400 og Wave Full-zip flecce, dame model 5444 Produktet er certificeret OEKO-TEX® STANDARD 100 og er derfor fri for skadelige stoffer. Der gives 5-års suppleringsgaranti.
  • 95580 xplor mono skalbukser unisex navy 5000 front
    95580 xplor mono skalbukser unisex side

    95580 MONO Skalbukser, Unisex

    Mono skalbukser i genanvendt polyester som er designet til at indgå i den cirkulære økonomi, hvor produktet ved endt levetid kan recirculeres som mono-materiale. Vind- og vandtætte, åndbare, fuldt tapede sømme og med vandafvisende overflade. Skalbukserne har en høj riv- og slidstyrke og er Martindale-testet med op til 20.000 cyklusser. Mono skalbukserne fås også med ekstra lang benlængde model 95580-1 Skalbukserne i Mono-serien har mange refleksdetaljer for øget trafiksikkerhed samt smallere lår og benvidde, der giver en bedre pasform. Produktet er certificeret OEKO-TEX® STANDARD 100 og er derfor fri for skadelige stoffer. Der gives 5-års suppleringsgaranti.
  • 95580 xplor mono skalbukser ekstra lang unisex navy 5000 front
    95580 xplor mono skalbukser ekstra lang unisex navy 5000 bag

    95580-1 MONO Skalbukser lang, Unisex

    Mono skalbukser i genanvendt polyester og med ekstra lang benlængde. Skalbukserne er designet til at indgå i den cirkulære økonomi, hvor produktet ved endt levetid kan recirculeres som mono-materiale. Vind- og vandtætte, åndbare, fuldt tapede sømme og med vandafvisende overflade. Ekstra lang udgave af Mono skalbukserne model 95580. Skalbukserne har en høj riv- og slidstyrke og er Martindale-testet med op til 20.000 cyklusser. Mange refleksdetaljer for øget trafiksikkerhed samt smallere lår og benvidde, der giver en bedre pasform. Produktet er certificeret OEKO-TEX® STANDARD 100 og er derfor fri for skadelige stoffer. Der gives 5-års suppleringsgaranti. OBS. Produceres på bestilling

Se video for alle detaljer