Circular Fashion & Textile Days 2022

Circular Fashion & Textile Days 2022
1. august 2022 Louise Meisner-Jensen
Nyheder » Bæredygtighed » Circular Fashion & Textile Days 2022
circular fashion & textile days 2022

Kom og mød os på Circular Fashion & Textile Days, under modeugen i København

Sammen med 40+ danske mode- og tekstilbrands deltager Xplor på Circular Fashion & Textile Days d.10-12- august 2022 i Bella Center i København.

Udstillingen har fokus på cirkulær økonomi i mode-og tekstilbranchen og er et samarbejde mellem CIFF – Copenhagen International Fashion Fair og Lifestyle & Design Cluster. På udstillingen præsenteres cirkulære produkter, løsninger og forretningsmodeller.

Med os har vi vores nye Mono kollektion. Kollektionen er designet til at indgå i den cirkulære økonomi og består af slidstærkt overtøj i genanvendte materialer. Produkterne er produceret i 100% genanvendt GRS-certificeret polyester i både membran og yderstof, så de kan genanvendes som mono-materiale. Trim er placeret og designet så det nemt kan tages af før genbrug. Resultatet: Materialeforbruget er reduceret med 15-26% sammenlignet med lignende beklædningsgenstande, ydeevnen er blevet forbedret, og høj slidstyrke opretholdes for en lang produktlevetid.

Som en del af programmet vil der på udstillingen være guidede rundture for publikum samt en række talks og debatter om aktuelle emner i branchen. Formålet er at inspirere branchen samt opbygge et fællesskab med afsæt i circulær økonomi. Læs hele programmet her.

Tid og Sted

Venue: CIFF, Copenhagen International Fashion Fair, Bella Center

Bungalow Område C2-021

d. 10-12. august 2022

Åbningstider: Ons-tors 9-18, Fredag 9-16.

Program og tilmelding

Deltagelse er gratis

 

Xplor Mono Kollektion

 • 99084 xplor parka skaljakke

  99084 MONO Skaljakke, Dame, XLS 1

  ,
  Mono skaljakke til kvinder i genanvendt polyester som er designet til at indgå i den cirkulære økonomi, hvor produktet ved endt levetid kan recirculeres som mono-materiale. Vind- og vandtæt, åndbar, fuldt tapede sømme og med vandafvisende overflade. Jakken har en høj riv- og slidstyrke og er Martindale-testet med op til 20.000 cyklusser. Jakken har et feminint snit og går til midt på lårene, hvilket giver ekstra god beskyttese mod vind og vejr og gør den velegnet til at cykle i. Flere reflekser med ideel placering i forhold til trafiksikkerhed og mulighed for tilkøb af ekstra reflekser samt hætter. Indvendig lynlås til fastgørelse af inderjakke. Inderjakker som kan ilynes (tilkøb): Lawn Pile jakke, dame model 4800, Inlet Quiltet jakke, dame model 5200, Wave Fleecejakke, dame model 5400 og Wave Full-zip flecce, dame model 5444 Produktet er certificeret OEKO-TEX® STANDARD 100 og er derfor fri for skadelige stoffer. Der gives 5-års suppleringsgaranti.
 • 95580 xplor mono skalbukser unisex navy 5000 front
  95580 xplor mono skalbukser unisex side

  95580 MONO Skalbukser, Unisex

  Mono skalbukser i genanvendt polyester som er designet til at indgå i den cirkulære økonomi, hvor produktet ved endt levetid kan recirculeres som mono-materiale. Vind- og vandtætte, åndbare, fuldt tapede sømme og med vandafvisende overflade. Skalbukserne har en høj riv- og slidstyrke og er Martindale-testet med op til 20.000 cyklusser. Mono skalbukserne fås også med ekstra lang benlængde model 95580-1 Skalbukserne i Mono-serien har mange refleksdetaljer for øget trafiksikkerhed samt smallere lår og benvidde, der giver en bedre pasform. Produktet er certificeret OEKO-TEX® STANDARD 100 og er derfor fri for skadelige stoffer. Der gives 5-års suppleringsgaranti.
 • 95580 xplor mono skalbukser ekstra lang unisex navy 5000 front
  95580 xplor mono skalbukser ekstra lang unisex navy 5000 bag

  95580-1 MONO Skalbukser lang, Unisex

  Mono skalbukser i genanvendt polyester og med ekstra lang benlængde. Skalbukserne er designet til at indgå i den cirkulære økonomi, hvor produktet ved endt levetid kan recirculeres som mono-materiale. Vind- og vandtætte, åndbare, fuldt tapede sømme og med vandafvisende overflade. Ekstra lang udgave af Mono skalbukserne model 95580. Skalbukserne har en høj riv- og slidstyrke og er Martindale-testet med op til 20.000 cyklusser. Mange refleksdetaljer for øget trafiksikkerhed samt smallere lår og benvidde, der giver en bedre pasform. Produktet er certificeret OEKO-TEX® STANDARD 100 og er derfor fri for skadelige stoffer. Der gives 5-års suppleringsgaranti. OBS. Produceres på bestilling