Circular Fashion & Textile Days 2022

Circular Fashion & Textile Days 2022
1. august 2022 Louise Meisner-Jensen
Nyheder » Bæredygtighed » Circular Fashion & Textile Days 2022
circular fashion & textile days 2022

Kom og mød os på Circular Fashion & Textile Days, under modeugen i København

Sammen med 40+ danske mode- og tekstilbrands deltager Xplor på Circular Fashion & Textile Days d.10-12- august 2022 i Bella Center i København.

Udstillingen har fokus på cirkulær økonomi i mode-og tekstilbranchen og er et samarbejde mellem CIFF – Copenhagen International Fashion Fair og Lifestyle & Design Cluster. På udstillingen præsenteres cirkulære produkter, løsninger og forretningsmodeller.

Med os har vi vores nye Mono kollektion. Kollektionen er designet til at indgå i den cirkulære økonomi og består af slidstærkt overtøj i genanvendte materialer. Produkterne er produceret i 100% genanvendt GRS-certificeret polyester i både membran og yderstof, så de kan genanvendes som mono-materiale. Trim er placeret og designet så det nemt kan tages af før genbrug. Resultatet: Materialeforbruget er reduceret med 15-26% sammenlignet med lignende beklædningsgenstande, ydeevnen er blevet forbedret, og høj slidstyrke opretholdes for en lang produktlevetid.

Som en del af programmet vil der på udstillingen være guidede rundture for publikum samt en række talks og debatter om aktuelle emner i branchen. Formålet er at inspirere branchen samt opbygge et fællesskab med afsæt i circulær økonomi. Læs hele programmet her.

Tid og Sted

Venue: CIFF, Copenhagen International Fashion Fair, Bella Center

Bungalow Område C2-021

d. 10-12. august 2022

Åbningstider: Ons-tors 9-18, Fredag 9-16.

Program og tilmelding

Deltagelse er gratis

 

Xplor Mono Kollektion

 • 99084 xplor mono parka skaljakke dame
  99084 xplor mono parka skaljakke dame

  99084 Mono parka skaljakke dame

  ,

  Slidstærk parka skaljakke til kvinder i genanvendt polyester. Jakken er designet til at indgå i den cirkulære tekstilindustri, hvor produktet ved endt levetid skal kunne videreforarbejdes til genanvendelse.

  Vindtæt, vandtæt og åndbar parka skaljakke produceret i materialer med en høj riv- og slidstyrke, der giver optimal vejrbeskyttelse og maksimum komfort.

  Certificeret STANDARD 100 by OEKO-TEX® og med miljøvenlig vandafvisende overflade.

  Parka skaljakken har et feminint snit og går til midt på lårene, hvilket giver ekstra god beskyttese mod vind og vejr.

  Flere reflekser med ideel placering i forhold til trafiksikkerhed og mulighed for tilkøb af ekstra reflekser samt hætter.

  Indvendig lynlås til fastgørelse af inderjakke.

  Inderjakker som kan ilynes (tilkøb): Pile jakke model 4800, quiltet jakke model 5200 og fleecejakke model 5400.

  Der gives 5-års suppleringsgaranti.

 • 99081 mono skaljakke unisex
  99081 xplor mono skaljakke unisex

  99081 Mono skaljakke unisex

  ,
  Slidstærk skaljakke i genanvendt polyester. Mono skaljakken er designet til at indgå i den cirkulære tekstilindustri, hvor produktet ved endt levetid skal kunne videreforarbejdes til genanvendelse. Vindtæt, vandtæt og åndbar skaljakke i materialer med en høj riv- og slidstyrke, der giver optimal vejrbeskyttelse og maksimum komfort. Certificeret STANDARD 100 by OEKO-TEX® og med vandafvisende overflade. Flere reflekser med ideel placering i forhold til trafiksikkerhed og mulighed for tilkøb af ekstra reflekser samt hætter. Indvendig lynlås til fastgørelse af inderjakke. Inderjakker som kan ilynes (tilkøb): Pile jakke model 4900, fleecejakke model5300, quiltet jakke model 5100, softshell jakke model 5500 samt quiltet vest model 5900. Der gives 5-års suppleringsgaranti.
 • 95580 xplor mono skalbukser unisex navy 5000 front
  95580 xplor mono skalbukser unisex side

  95580 Mono skalbukser unisex

  Slidstærke skalbukser i genanvendt polyester. Mono skalbukserne er designet til at indgå i den cirkulære tekstilindustri, hvor produktet ved endt levetid skal kunne videreforarbejdes til genanvendelse. Vandtætte, vindtætte samt åndbare overtræksbukser med en høj riv- og slidstyrke, der giver optimal vejrbeskyttelse og maksimum komfort. Certificeret STANDARD 100 by OEKO-TEX® og med vandafvisende overflade. Mono skalbukserne fås også med ekstra lang benlængde style 95580-1 Skalbukserne i Mono-serien har mange refleksdetaljer for øget trafiksikkerhed samt smallere lår og benvidde, der giver en bedre pasform. Der gives 5-års suppleringsgaranti
 • 95580 xplor mono skalbukser ekstra lang unisex navy 5000 front
  95580 xplor mono skalbukser ekstra lang unisex navy 5000 bag

  95580-1 Mono skalbukser ekstra lang unisex

  Slidstærke skalbukser i genanvendt polyester med ekstra lang benlængde. Mono skalbukserne er designet til at indgå i den cirkulære tekstilindustri, hvor produktet ved endt levetid skal kunne videreforarbejdes til genanvendelse.

  Ekstra lang udgave af Mono skalbukserne model 95580.

  Vandtætte, vindtætte samt åndbare overtræksbukser, certificeret STANDARD 100 by OEKO-TEX® og med miljøvenlig vandafvisende overflade.

  Mono skalbukserne har mange refleksdetaljer for øget trafiksikkerhed samt smallere lår og benvidde, der giver en bedre pasform.

  Der gives 5-års suppleringsgaranti.