Design og rådgivning

Design og rådgivning

Xplor tilbyder rådgivning og udvikling af designløsninger med fokus på funktion, kvalitet og holdbarhed.

I rådgivningen tager vi udgangspunkt i jeres konkrete sag og finder en skræddersyet løsning. Når et produkt udvikles, er brugsformålet afgørende for designet.

Som rådgivningspartner kan vi bidrage med specialiserede viden inden for materialevalg og sikre designløsninger med høje krav til detaljen og kvaliteten.

Xplor tilbyder produktionsopsætning for andre virksomheder

Vi håndterer hele processen fra rådgivning og design, til produktion, certificering og levering af det færdige produkt.

Produktionen foregår på erfarent produktionsanlæg i Kina, som har været en samarbejdspartner gennem 16 år med en fast og dygtig medarbejderstab.

Erfarent personale sikrer den høje kvalitet på produkterne, leveringssikkerhed og reklamationsfri produktion.

Produktionssetup starter ved min. 400 stk.

Xplor-Transport

TRANSPORTBRANCHEN

Xplor leverer et omfattende program af overtøj til transportbranchen.

Produkterne er tilpasset brugerens daglige arbejdsfunktioner på tværs af transportbranchen. Et stort branchekendskab sikrer, at hvert produkt opfylder medarbejderens behov i løbet af en arbejdsdag.

Der er stor variation i behovene på tværs af branchen; fra speditions- og vognmandserhvervet, taxa-, bus- og togkørsel, til flybranchen.

 

Xplor-Security

Vagt og sikkerhed

Arbejdsbeklædning og uniformering skal være slidstærkt og se pænt ud dag efter dag. Specialiseret viden inden for materialevalg og design, har udmærket Xplors produkter på markedet for professionel arbejdsbeklædning.

Xplor designer og producerer overtøj til vagt og sikkerhedsbranchen. Vi har høje krav til, at arbejdsbeklædningen bl.a. er komfortabelt for enhver arbejdssituation og i al slags vejr, funktionelt til ethvert job og manøvre og slidstærkt og holdbart så medarbejderen har en præsentabel og professionel uniform hver dag.